AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesimi görmek

Kahve falında saç kesimi görmek

Kahve falında saç kesimi görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında saç kesimi gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında saç kesimi görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında saç kesimi yapmak kalp kırmayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kesimini görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dana kesimi görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan kesimi görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, yetim sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında inek kesimi görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saç görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçına kına yaktığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir