AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesimi yapmak

Kahve falında saç kesimi yapmak

Kahve falında saç kesimi yapmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, doğru kararların alınacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, borcunun çok olacağına, başarısının çoğalacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işarettir.

Kahve falında saç kesimi yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Kahve falında saç kesimi yapmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında saç kesimi görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kesimini görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dana kesimi görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan kesimi görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında inek kesimi görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında saça bakım yapmak gün sayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir