AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç dibini görmek

Kahve falında saç dibini görmek

Kahve falında saç dibini görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç dibini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında saç diplerini görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç dibi görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç diplerinde sivilce görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının dibinin beyazladığını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç diplerinin beyazladığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kişinin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında saç dibini görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç dibinde yara görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında saç diplerinde yara görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir