AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç çıktığını görmek

Kahve falında saç çıktığını görmek

Kahve falında saç çıktığını görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, önün açılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında saç çıktığını gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında saçı çıktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saçından böcek çıktığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulur.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek sorunlarından arınacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında saç çıktığını görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz saç çıktığını görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan saç çıktığını görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir