AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun içmek

Kahve falında sabun içmek

Kahve falında sabun içmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabun içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Kahve falında sabunlu su içmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabun içmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında sıvı sabun içmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri sabunlu görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık sabunu görmek özel hayatında mutlu olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sabun görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kalıp sabun görmek zarar edeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir