AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah namazı kaçırmak

Kahve falında sabah namazı kaçırmak

Kahve falında sabah namazı kaçırmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, daha pozitif biri olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabah namazı kaçırmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Kahve falında sabah namazı kaçırmak yönetici olacağına, de rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sabah namazını kaçırmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sabah namazını kaçırdığını görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Kahve falında camiye sabah namazına gitmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sabah namazına uyandırılmak oldukça uzun bir yolculuğa, zorlukların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında sabah namazının farzını kılmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sabah namazını camide kılmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sabah namazı duymak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir