AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah ezanı duymak

Kahve falında sabah ezanı duymak

Kahve falında sabah ezanı duymak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanı duymak gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında sabah ezanı duymak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabah ezanı sesi duymak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah ezan duymak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sabah ezan okunduğunu duymak maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah ezanı okunduğunu duymak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabah ezanını okumak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sabah ezanı görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir