AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin kaç olduğunu görmek

Kahve falında saatin kaç olduğunu görmek

Kahve falında saatin kaç olduğunu görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her zaman çok başarılı olacağına, sıkıntı yükleneceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında saatin kaç olduğunu gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında sınav saatini kaçırmak evdeki nimetin çoğalacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatin kaç olduğunu görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında saatin kaç olduğunu söylemek haksızlık edeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın saatini kaçırmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüs saatini kaçırmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında saatin kaç olduğunu sormak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçak saatini kaçırmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir