AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati ileri almak

Kahve falında saati ileri almak

Kahve falında saati ileri almak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bol bol hayır duası alınacağına, ün sahibi birisi olunacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saati ileri almak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Kahve falında saatlerin ileri aldığını görmek fakirlik yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında saati ileri almak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalettir.

Kahve falında zamanı ileri almak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Kahve falında ileriyi görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ilerideki eşini görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ileri bir tarih görmek problemlerini çözeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zamanda ileri gitmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ kola saat takmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir