AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilerideki eşini görmek

Kahve falında ilerideki eşini görmek

Kahve falında ilerideki eşini görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kısmetli bir işe atılmaya, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, canının sıkılacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilerideki eşini gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Kahve falında ilerideki eşini görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında ileri bir tarih görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında zamanı ileri almak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saatlerin ileri aldığını görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında zamanda ileri gitmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, saygınlığının da artacağına yorulur.

Kahve falında ileriyi görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında saati ileri almak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir