AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat çaldırmak

Kahve falında saat çaldırmak

Kahve falında saat çaldırmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına rivayet eder.

Kahve falında saat çaldırmak gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında altın saat çalmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saat çaldırmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat çalmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat çaldığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saati çaldırmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saatini çaldırmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, geçiminin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kol saati çalmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kol saati görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir