AnaSayfa / Genel / Kahve falında rulo kağıt görmek

Kahve falında rulo kağıt görmek

Kahve falında rulo kağıt görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, siparişlerinin çoğalacağına, özgüveninin yerine geleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında rulo kağıt gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında rulo kağıt görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rulo halinde halı görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rulo peçete görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rulo halı görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında makasla kağıt kesmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında kağıttan uçak görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt parçası görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para yediğini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir