AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruj süren birini görmek

Kahve falında ruj süren birini görmek

Kahve falında ruj süren birini görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, az çalışarak çok gezeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ruj süren birini gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında ruj süren birini görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ruj süren erkek görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ruj süren kadın görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ruj görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj aldığını görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ruj sürmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rujlu dudak görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kararlarına saygı duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir