AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruhunun dolaştığını görmek

Kahve falında ruhunun dolaştığını görmek

Kahve falında ruhunun dolaştığını görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, şansın önünün kesileceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hasadının tarlasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruhunun dolaştığını gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ruhunun dolaştığını görmek çevresinin genişleyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında domatez çitili görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında dogum günü pastası görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini doyurmak maddi durumunun düzeleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında evin icinde dolasmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında aç bir çocuğu doyurmak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın dogum doktoruna gitmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek doyurmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir