AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek ruhunu görmek

Kahve falında ölmek ruhunu görmek

Kahve falında ölmek ruhunu görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, istediği projeleri yapamayacağına, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek ruhunu gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında öldükten sonra ruhunu görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ruh öldürmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmek ve ruhunu görmek bazı kayıplar olabileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında öldüğünü ve ruhunu görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmek ruhunu görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü ve ruhunu görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz ruhu dökmek canının derdine düşeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruhu hissetmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir