AnaSayfa / Genel / Kahve falında çokca inek görmek

Kahve falında çokca inek görmek

Kahve falında çokca inek görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına alamet eder.

Kahve falında çokca inek gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında inek otlatmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında ineğe sarılmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında inek koyun görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek sattığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde inek görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inekle konuşmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek olmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin dışkısını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir