AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gömlek görmek

Kahve falında renkli gömlek görmek

Kahve falında renkli gömlek görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, emellere ulaşılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında renkli gömlek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında siyah renk gömlek görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk gömlek görmek işlerinde berekete kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek memur ise terfi edeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli gömlek görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında mor renk gömlek görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu renk gömlek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir