AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli devekuşu görmek

Kahve falında renkli devekuşu görmek

Kahve falında renkli devekuşu görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, düşmanlıkların biteceğine, kısmetlerin çoğalacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli devekuşu gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında renkli devekuşu görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve boncuğu görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında deve yumurtası görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, daha fazla gelire kavuşacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu deve görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında devenin yattığını görmek elindekini de bitireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret eder.

Kahve falında deveyi denizde görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşan deve görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir