AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dantel görmek

Kahve falında beyaz dantel görmek

Kahve falında beyaz dantel görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek gelirinin garanti olacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel örmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantelli çorap görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz dantel almak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dantel elbise görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dantel örtü görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir