AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk tavşan görmek

Kahve falında rengarenk tavşan görmek

Kahve falında rengarenk tavşan görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında rengarenk tavşan gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında rengarenk tavşan görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında rengarenk etek giymek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları rengarenk boyatmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk şal görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk ayakkabı görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk şemsiye görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saçları rengarenk görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk civcivler görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir