AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk halı görmek

Kahve falında rengarenk halı görmek

Kahve falında rengarenk halı görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok rahat edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk halı gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Kahve falında rengarenk halı görmek ekmek kapılarının kapanacağına, fal sahibinin içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk civciv görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk pasta görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk kalemler görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk kedi görmek duaların kabul göreceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Kahve falında rengarenk tavşan görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını rengarenk görmek çok doğru bir yol tutulacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk balıklar görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yeni malların alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir