AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk civciv görmek

Kahve falında rengarenk civciv görmek

Kahve falında rengarenk civciv görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, iftiraya maruz kalınacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk civciv gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Kahve falında rengarenk civcivler görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında rengarenk civciv görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk perde görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında rengarenk güvercin görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk gömlek görmek kişinin sıkıntıların artacağına, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk uçan balon görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk çanta görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk örümcek görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir