AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk görmek

Kahve falında rengarenk görmek

Kahve falında rengarenk görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında rengarenk boncuk görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk tavşan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hanenizde bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk kazaklar görmek aile huzurunuzun bozulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk üzüm görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk lale görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçını rengarenk boyatmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir