AnaSayfa / Genel / Kahve falında ranzada oturmak

Kahve falında ranzada oturmak

Kahve falında ranzada oturmak gelirinin azalacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ranzada oturmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Kahve falında ranzada oturmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ranza görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ranzada yatmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ranza yatak görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, dinden çıkacağına işarettir.

Kahve falında ranzaya çıkmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet eder.

Kahve falında tahta ranza görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında iki katlı ranza görmek suçlamalardan aklanılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ranzadan düşmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir