Kahve falında rahmetli annesini görmek

Kahve falında rahmetli annesini görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bütçesinin daralacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında rahmetli annesini gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek isteyen kişilerle tartışmamalı, direnmek yerine destek olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında rahmetli annesini görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, maddi durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında rahmetli anne görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında rahmetli annemi görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, insanları kandıracağına inanılır.

Kahve falında rahmetli dedeyi görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında rahmetliyi görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında rahmetli amca görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında rahmetli eşini görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında rahmetli babaanne görmek hem de zengin biri olacağına, giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir