AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahmetliyi görmek

Kahve falında rahmetliyi görmek

Kahve falında rahmetliyi görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalettir.

Kahve falında rahmetliyi gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında rahmetli görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında rahmetli eşini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında rahmetli anne görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında rahmetli annesini görmek huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında rahmetli annemi görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında rahmetli dayı görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahmetli anneanne görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında rahmetli arkadaşını görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir