AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahmetli eşini görmek

Kahve falında rahmetli eşini görmek

Kahve falında rahmetli eşini görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, başarılı bir insan olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında rahmetli eşini gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Kahve falında rahmetli eşini görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Kahve falında rahmetli görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında rahmetli arkadaşını görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Kahve falında rahmetli dede görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında rahmetli dayı görmek bazı radikal kararlar alınacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahmetli anne görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahmetli amca görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahmetli dedesini görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir