AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahiple konuşmak

Kahve falında rahiple konuşmak

Kahve falında rahiple konuşmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahiple konuşmak gördüyseniz:

  • İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında rahiple konuşmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında budist rahip görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rahibe ve rahip görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kilisede rahip görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Kahve falında rahip görmek çok büyük atılımlar yapacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında rahip öldürmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahip rahibe görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında kilise ve rahip görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir