AnaSayfa / Genel / Kahve falında radara binmek

Kahve falında radara binmek

Kahve falında radara binmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işlerini toparlayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Kahve falında radara binmek gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında radara binmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine işarettir.

Kahve falında radar görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında radara yakalanmak kazançlı işlere girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında koyun üstüne binmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın üstüne binmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl bir ata binmek böylece aynı hataları yapmayacağına, onları rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle otobüse binmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bayanın arabasına binmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir