AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün bozulduğunu görmek

Kahve falında otobüsün bozulduğunu görmek

Kahve falında otobüsün bozulduğunu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendi işinin sahibi olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Kahve falında otobüsün bozulduğunu görmek nahoş sözler işiteceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saatin bozulduğunu görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ütünün bozulduğunu görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sütün bozulduğunu görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, enerjisini toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, büyük bir ortaklığa gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir