AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birine aşık olmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığına aşık olmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birine aşık olmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın erkeğe aşık olmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkeğe aşık olmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğu erkeği görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir