AnaSayfa / Genel / Kahve falında operasyon yapmak

Kahve falında operasyon yapmak

Kahve falında operasyon yapmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, ailesini hem gururlandıracağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sıkıntılarını aşacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında operasyon yapmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında operasyon yapmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında operasyona gitmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri operasyona katılmak yaşadığı yokluğun biteceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında operasyon görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret eder.

Kahve falında polis operasyonu görmek günahkâr olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında operasyon geçirmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında operasyona çıkmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir