AnaSayfa / Genel / Kahve falında piyano almak

Kahve falında piyano almak

Kahve falında piyano almak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, attığı her adımı düşüneceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Kahve falında piyano almak gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Kahve falında başkasının piyano çaldığını görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında piyano almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında piyano satın almak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, emellere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında piyano çalmayı öğrenmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında piyano duymak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin piyano çaldığını görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında piyano dinlemek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında piyano sesi duymak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir