AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş sıcak ekmek

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek isteklerini yerine getireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş sıcak ekmek görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalettir.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Kahve falında sıcak köy ekmeği görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında sıcak ekmek yediğini görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında fırından yeni çıkmış sıcak ekmek görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak taze ekmek yemek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir