AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kelle görmek

Kahve falında pişmiş kelle görmek

Kahve falında pişmiş kelle görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kelle gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında pişmiş kuzu kellesi görmek çalışıyorsa terfi alacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş inek kellesi görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, verilen  sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hayvan kellesi görmek tecrübe kazandıracağına, eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kelle görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kelle görmek sözleri tutulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş koyun kellesi görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Kahve falında kelle çorbası görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir