AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş kelle görmek

Kahve falında pişmemiş kelle görmek

Kahve falında pişmemiş kelle görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kelle gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş kuzu kellesi görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kelle görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kelle görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş inek kellesi görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş hayvan kellesi görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş koyun kellesi görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelle uçurmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir