AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş böbrek görmek

Kahve falında pişmiş böbrek görmek

Kahve falında pişmiş böbrek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yeni işlere girileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş böbrek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Kahve falında pişmiş böbrek görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş böbrek yemek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek hastası olduğunu görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek ağrısı çektiğini görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek sancısı çekmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında böbrek taşı görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek düşürmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbreklerinin aldığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir