AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş balık satmak

Kahve falında pişmiş balık satmak

Kahve falında pişmiş balık satmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş balık satmak gördüyseniz:

  • Aceleye getirmek hiç kimsenin yararına olmayabilir.

Kahve falında pişmiş balık satmak ayağının tökezlemeyeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında balık pişmiş görmek kendi işine sahip olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş büyük balık görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş balık satın almak kazaya ve belaya yakın olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş balık ikram etmek huzursuzlukların son bulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında balık pişmiş balık yemek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş hamsi balığı görmek husumetlerin başgöstereceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir