AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık pişmiş görmek

Kahve falında balık pişmiş görmek

Kahve falında balık pişmiş görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Kahve falında balık pişmiş gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Kahve falında pişmiş hamsi balığı görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında pişmemiş balık görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırında pişmiş balık görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pişmiş balık yemek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş balık ikram etmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş balık eti görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş balık yediğini görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş balık satın almak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir