AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşeren birini görmek

Kahve falında aşeren birini görmek

Kahve falında aşeren birini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında aşeren birini gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, umutlarının da tükeneceğine işarettir.

Kahve falında aşi vurulmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında aşik olduğun adami görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında aş evi görmek başarıya giden yollarını açacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret etmektedir.

Kahve falında engelleri aştığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet eder.

Kahve falında aş aşılamak kötü sözler duylacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşeren birini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına işarettir.

Kahve falında aş yemek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir