AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşi vurulmak

Kahve falında aşi vurulmak

Kahve falında aşi vurulmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, ileri gideceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına rivayet eder.

Kahve falında aşi vurulmak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında aşi vurulmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında aş aşılamak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, gelirinin garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında aş yemek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, mutluluğunun daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında engelleri aştığını görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, hasretlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Kahve falında aş evi görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında aşeren birini görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında aşik olduğun adami görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir