AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmanlık görmek

Kahve falında pişmanlık görmek

Kahve falında pişmanlık görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi zararlara uğrayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işlerinin de rast gideceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmanlık gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Kahve falında pişman olup ağlamak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında evlenmek pişman olmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, her zaman sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında evlendiğine pişman olmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin pişman olduğunu görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmanlık hissetmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içip pişman olmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlamak pişman olmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir