AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişirilmiş tavuk görmek

Kahve falında pişirilmiş tavuk görmek

Kahve falında pişirilmiş tavuk görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, başarılarının azalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişirilmiş tavuk gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında pişirilmiş tavuk görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulur.

Kahve falında tavuk pişirdiğini görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk pişirmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek yaşamdan istediklerini alacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında tavuk budu pişirmek büyük sorunların yaşanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk yemeği pişirmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk eti pişirdiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk eti pişirmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir