AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişecek tavuk görmek

Kahve falında pişecek tavuk görmek

Kahve falında pişecek tavuk görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişecek tavuk gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Kahve falında birine pişmiş tavuk vermek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek günü birlik tatillere çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş tavuk yemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek kötü yola sapmayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk yemek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş tavuk ayıklamak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk et yemek eşlerinin kapanacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalettir.

Kahve falında pişmiş tavuk budu yemek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir