AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehriye görmek

Kahve falında şehriye görmek

Kahve falında şehriye görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında şehriye gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında şehriye çorbası yemek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehriye kavurmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, her daim Allah yolunda olacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç şehriye görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tel şehriye çorbası görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında şehriye yemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehriyeli pilav görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehriye çorbası görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında arpa şehriye görmek aklına giren şeytana uyacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir