AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini görmek

Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini görmek

Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yiyen birini görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı karıştırmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında pirinç pilavı yemek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı ve tavuk görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı kusmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalettir.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek evlerin ayrılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir