AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı kavurmak

Kahve falında pirinç pilavı kavurmak

Kahve falında pirinç pilavı kavurmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç pilavı kavurmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında pirinç pilavı kavurmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Kahve falında pirinç kavurmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Kahve falında pilav kavurmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında balık kavurmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et kavurmak insanların hayır dualarının alınacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şehriye kavurmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir