AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav ve salata yemek

Kahve falında pilav ve salata yemek

Kahve falında pilav ve salata yemek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, küslerin barışacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav ve salata yemek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında pilav ve salata yemek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav ve salata görmek makamının ve ününün artacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik salata yemek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık salatası yemek işinin başından ayrılmayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salata yemek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında ekşi salata yemek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, mali gücünü yitireceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu salata yemek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında yeşillikli salata yemek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir