AnaSayfa / Genel / Kahve falında salata yemek

Kahve falında salata yemek

Kahve falında salata yemek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salata yemek gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında yeşillik salata yemek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu salata yemek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında salata yemek duymadığı sözleri duyacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında ekşi salata yemek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil salata yemek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında pilav ve salata yemek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında patates salatası yemek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında meyve salatası yemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir