AnaSayfa / Genel / Kahve falında salata suyu görmek

Kahve falında salata suyu görmek

Kahve falında salata suyu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında salata suyu gördüyseniz:

  • Finansal evraklarınız, anlaşmalar ya da üzerinde anlaşılamamış konular kapatılmayı bekliyor.

Kahve falında salata suyu görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında salata kasesi görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil salata toplamak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Kahve falında salatalik ekmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında salata yaptığını görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik salata yemek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalik turşu görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası salata yemek gururlandıracak işler yapacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir